We want your feedback!
Click here
cover image of Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla

Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla

Miten voin helposti ja kestävästi parantaa hyvinvointiani?

by Sirpa Närhi

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla opastaa nykypäivän ihmistä viisaiden valintojen tekemiseen, joilla vai helposti parantaa hyvinvointiaan. Järkevien valintojen tekeminen voi olla haastavaa, sillä ristiriitaista tietoa ja "totuuksia" on liikkeellä paljon. Tämä kirja perustuu ajatukseen, siitä, että jokaisella on mahdollisuus voida paremmin valitsemalla viisasti ja ottamalla vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Kirjan ehdotukset viisaiksi valinnoiksi perustuvat pitkän kokemukselliseen tietoon sekä viimeisimpään tutkittuun tietoon, jota tihkuu maailmalta koko ajan, mutta jota ei välttämättä kerrota "virallisissa" suosituksissa. Kaikkea tietoa, kuten tämänkin kirjan jakamaa, kannattaa tutkailla avoimen kriittisesti. Kuka on tiedon takana ja mitkä motiivit mahdollisesti löytyvät taustalta. Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla kirjan tekijällä ei ole mitään kytköksiä mihinkään suuntaan, vaan sen puhtaana motiivina on auttaa jokaista lukijaansa parantamaan elämänlaatuaan ja voimaan paremmin. Hyvinvointiin liittyvissä asioissakaan ei ole yhtä ainutta totuutta, vaan kannattaa tunnustella,sopiiko kirjassa kerrotut asiat juuri minulle. Kannattaa tehdä muutoksia pikkuhiljaa ja tunnustella niiden vaikutuksia omaan vointiinsa. "Toivon, että jokainen löytäisi kirjasta jotain, joka helpottaa valintojen tekemistä omalla polulla, jota meistä kukin tässä elämässä kulkee!"

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 6.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 6.1 MB

Sirpa Närhi (Author)

Sirpa Närhi on syntynyt Helsingissä, mutta asunut jo 8 vuotta Espanjan Aurinkorannikolla, jossa on tehnyt mm. hyvinvointiaiheisia radio-ohjelmia Radiofinlandiaan, kirjoittaa Hyvinvointivinkkejä Espanjansanomiin sekä ohjaa erilaisia ryhmiä mm. Hyvi...

More about Sirpa Närhi
Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla
Copy and paste the code into your website.