Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

HockeyCoach Jääkiekko Harjoitteet

Yksilöllinen tekniikka harjoittelu

by Jukka Aro

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Uudet modernit jääkiekkoharjoitteet, jotka kehittävät pelaajan eri teknisiä osa-alueita, koska: Monella pelaajalla (ei kaikilla) fysiikka on aikaisempaa tasoa huonompi, mutta tekninen taso, mailankäsittely, kiekonhallinta, harhautukset, laukaisutekniikka ja uuden tekniikan omaistaminen on korkeammalla tasolla kuin aikaisemmin. Fyysisen kapasiteetin täytyy kehittyä myös jäällä, samalla kun voit haastaa pelaajat aikaisempaa haastavammilla teknillisillä harjoitteilla. He ovat jo nähneet ne. Kirjan teema on yksilöllinen tekniikan harjoittelu jääkiekossa. Käytä jääaikaa laadulla. Luo tilaisuus kehitykselle ja luovuudelle. Hyvällä luistelijalla on aikaa olla luova ja löytää ratkaisuja ongelmiin otteluissa. Luovan virheen voi korjata hyvällä luistelulla...

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 11.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 11.7 MB

Jukka Aro (Author)

Jukka Aro, olen toiminut jääkiekkovalmentajana monella tasolla Ruotsissa jo yli 25 vuotta, minulla on myös korkein jääkiekkokoulutus Ruotsissa, liiton ja valmentajaakatemian.

More about Jukka Aro
HockeyCoach Jääkiekko Harjoitteet
Copy and paste the code into your website.