We want your feedback!
Click here
cover image of Het Eiland Van Arianna

Het Eiland Van Arianna

by Luisa Rosa Barolo Author · Guido Bouwens Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Arianna Corsi, jonge carrière single, kreeg de onverwachte uitnodiging van haar zus Sara, archeoloog, om naar het Griekse eiland Naxos te komen in de Cycladen archipel. Hun relatie is altijd heel moeilijk geweest en Arianna, nu alleen achtergebleven na de dood van hun moeder, besluit om een sabbatical bij de bank te nemen en van Milaan naar Griekenland te vertrekken. Maar bij haar aankomst in Naxos, in de week vóór het orthodoxe Pasen, wacht haar een schokkende realiteit: Sara lijkt op mysterieuze wijze in het niets te zijn verdwenen!
Zo begint haar ongelooflijk eiland avontuur op zoek naar haar zus, met de hulp van Stamos Crispo, een fascinerende en vasthoudende buurman, die afstamt van de oude Italiaanse adel die Naxos eeuwenlang regeerde. In het volgen van Sara's sporen, samen met Stamos en zijn bizarre vriend, Kostas, ontdekt Arianna de louche affaires van een gevaarlijke criminele organisatie.
Tijdens dit verbazingwekkende verhaal, vol wendingen en gedurfde ontsnappingen, blijft ze betoverd door de majestueuze schoonheid van de Griekse eilanden, de warme en gastvrije mensen, van de plaatsen waar de geschiedenis en mythologie gegrondvest zijn in oude tradities. De nabijheid en begeleiding van Stamos leiden haar tot de ontdekking van de onweerstaanbare magie van deze hoek van de Middellandse Zee, door middel van ervaringen van het eenvoudig dagelijkse leven, op een ironische en soms zelfs leuke manier. De affiniteiten en tegenstellingen, die de twee volkeren delen, worden confronterend besproken.
Onvermijdelijk staat Arianna voor de belangrijkste keuze van haar leven...
Vrij geïnspireerd op een echt gebeurd nieuwsfeit van 2006.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 311.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 311.2 KB
Het Eiland Van Arianna
Copy and paste the code into your website.