We want your feedback!
Click here
cover image of Paluu todellisuuteen

Paluu todellisuuteen

by Ari Ohvo

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Paluu todellisuuteen -kirjan on jatkoa romaaneille Kymmenen vuoden painajainen ja Kosto. Näiden kahden rikosromaanin uskomattomat tapahtumat olivat johdattaneet kirjan päähenkilön eli eläkeelle jo siirtyneen hyvin toimeen tulevan isoisän ja hänen läheisensä tavallaan takaisin vuosikausia kestäneen painajaisen alkupisteeseen. Painajainen oli siis kestänyt jo 13 vuotta, mutta missään vaiheessa ei oltu saatu mistään minkäänlaista apua tämän painajaisen lopettamiseksi, eikä näköpiirissäkään edes ollut mitään helpotusta tilanteeseen. Kirjan päähenkilö siis jatkoi uuvuttavaa kamppailuaan todella häiriintynyttä rikollisjoukkiota vastaan ja yritti suojata omaa sekä läheistensä terveyttä, yksityisyyttä ja omaisuutta niin hyvin, kuin se olosuhteisiin nähden vain oli mahdollista. Onneksi sekaan mahtui paljon myös antoisia ja onnellisia tapahtumia. Mihin tämä kamppailu näitä häiriintyneitä rikollisia vastaan sitten lopulta johti, niin juuri näistä uskomattomista tapahtumista kirjan päähenkilö tässä Paluu todellisuuteen -kirjassan kertoo.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 766.6 KB
  • Adobe EPUB eBook 766.6 KB

Ari Ohvo (Author)

Ari Ohvo on kuusikympinen isoisä, joka on tehnyt yli 30 vuotisen varsinaisen työuransa IT-alalla. Vuosia hänen haavaansa oli kuitenkin kirjoittaa kirja ja ensimmäinen kirja näkikin sitten päivänvalon vuonna 2013 ja nyt kirjoja on julkaistu jo usei...

More about Ari Ohvo
Paluu todellisuuteen
Copy and paste the code into your website.