We want your feedback!
Click here
cover image of Minä Bonnie--mies Clyde

Minä Bonnie--mies Clyde

Oodi elämäni miehille

by Leena Sorvali

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Elin uutta vapautta kuin viimeistä päivää. Romukoppaan kaikki vanha ajattelu, uskomukset ja tavat. Me uudistamme tämän maan! Otimme kaiken irti siitä, mistä ennen olimme jääneet paitsi. Vapaudesta, rakkaudesta, ruuista ja juomista. Make Love Not War! All You Need is Love! Lauran ensimmäinen muistikuva Raumalta on, kun äiti sieppasi hänet pinnasängystä, kietoi filttiin ja kantoi Syvärauman koulun perunakellariin. Hän oli silloin tuskin edes kahdenikäinen. Toinen vahva muistikuva on Lauritsalalan Hakalista, jossa hän yritti esittäytyä pihan lapsille: - San snää mnuu Lauraks, miks mnää san snää? Parin viikon kuluttua Laura jo uskalsi uudelleen: - Hei mie oon Laura ja tult Raumalt, haluut sie leikkii miun kanssain? Lauran isä kuoli, kun hän oli neljäntoista. Hän menetti elämänsä tärkeimmän ihmisen. Laura pyöräili isältä saamallaan Crescentillä Saimaan kanavalle ja mietti, ajaako sillä samantien kanavaan. Äiti oli menettänyt elämänhalunsa ja edessä oli muutto Nastolaan. Lauran piti ryhtyä tukemaan äitiä ja kasvaa aikuiseksi. Suurin muutos Lauran elämässä tapahtui, kun hän muutti kuuskytluvun kuohuvaan Helsinkiin. Se oli hurjaa aikaa. Uusi aika - vapaus - heijastui myös Lauran elämään hänen aloitellessaan uraansa mainosmaailmassa. Työnantaja valitsi hänet mainoskampanjassaan Bonnien osaan. Bonnien sisäinen runotyttö ja Clyden herrasmiesmäisyys olivat seikkoja, jotka tekivät parista sympaattisen. Laura hyväksyi roolinsa. Maailma oli silloin miesten. Miehet muovasivat Laurasta itsenäisen ja rohkean naisen. Vahvat eväät tähän kasvuun hän sai jo lapsuudessa ja ennenkaikkea kannustavalta ja ymmärtäväiseltä isältään. Elämä antoi ja otti. Uran ollessa huipussaan Laura joutui tekemään vaikean valinnan: San Francisco vai avioliitto. Hän irtisanoi itsensä kaikesta siihen asti saavuttamastaan - ilman minkäänlaisia tietoja tulevaisuudestaan - ja muutti miehen perässä Lahteen. Tuli ero ja oma yritys, jossa sukset menivät ristiin kollegan kanssa, Uusi yhden naisen yritys ja uusi mies, joka meni kesken kaiken kuolemaan. Tuli petollinen rakastaja sekä mies, joka ripustautui Lauraan niin, että häntä alkoi ahdistaa.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1 MB

Leena Sorvali (Author)

Leena Sorvali Tykkäsin piirtämisestä ja voitin satumetsäkuvallani ensimmäisen palkinnon lasten piirustuskilpailussa. Kuvataideopettaja kannusti ja kehotti minua hakeutumaan taideopintoihin Ateneumiin. Mutta sitten jouduin muuttamaan toiselle paikk...

More about Leena Sorvali
Minä Bonnie--mies Clyde
Copy and paste the code into your website.