We want your feedback!
Click here
cover image of Minkälainen tahansa tavallinen

Minkälainen tahansa tavallinen

by Raisa Foster

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Tämä runokirja on syntynyt tutkija-taiteilija Raisa Fosterin (FT) ja Tampereen kaupungin ylläpitämän kehitysvammaisten toimintakeskus Wärjäämön yhteistyönä. Foster toteutti yhdessä teatteri-ilmaisun ohjaajan Jarmon Skönin ja Wärjäämön yhdeksän kehitysvammaisen työntekijän kanssa tutkimuksen, jossa tarkasteltiin teatterin ja tanssin keinoin omaa minuutta ja maailmaa. Tutkimus oli osa Koneen Säätiön rahoittamaa Art-Eco-tutkimushanketta (2015-2017). Tämän kirjan runot on tiivistetty tutkimuksen päiväkirja- ja haastatteluaineistoista. Kirja on tutkimusraportti kehitysvammaisten ihmisten kokemuksista: erilaisuudesta, tavallisuudesta, tanssista, draamasta, rakkaudesta, kosketuksesta, rohkeudesta ja herkkyydestä.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 231.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 231.3 KB

Raisa Foster (Author)

Filosofian tohtori Raisa Foster (s. 1976) on vapaa tutkija-taiteilija. Hän väitteli filosofian tohtoriksi Tampereen yliopistossa vuonna 2012. Hänellä on myös dance animateur -tutkinto Melbournen yliopistosta Australiasta sekä taiteen maisterin tut...

More about Raisa Foster
Minkälainen tahansa tavallinen
Copy and paste the code into your website.