Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Tunnelmatreffit

Kirjoitellen ja tunnelmoiden

by Lea Tuulikki Niskala

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Olemme saaneet idean aloittaessa kirjoittamaan ensimmäisiä kirjojamme. Tunnelmatreffikirja kertoo näitten esikoiskirjojemme valmistumisvaiheista Tunnelmatreffeillämme. Ajatuksena on kertoa, miten kirjan kirjoittaminen voi saada alkunsa, mitä vaikeuksia aloittelijalla voi tulla eteen ja miten niistä selvitään. Kirjoittaminen pitää olla hauskaa ja yhdessä saadaan uusia ideoita aikaiseksi. Treffeihin kuuluu paikan valinta, tunnelmat ja rauhoittuminen kirjoittamaan kirjaa hyvällä ja motivoituneella mielellä, nautinnollisissa ja iloisissa merkeissä. Kirja kertokoon, mitä silloin tapahtui meille. Esikoiskirjamme valmistuivat vuonna 2017.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 68.8 MB
  • Adobe EPUB eBook 68.8 MB

Lea Tuulikki Niskala (Author)

Usein mietin, mikä mahtaa minua kiehtoa kivessä. Onko se suuri mysteeri, jonka haluaisin ratkaista. Harrastuksiini on liittynyt paljon kivien keräilyä, hiomista ja jopa sisältä päin leikkaamalla löytyy uusi värimaailma. Kuitenkin mysteeri ei ole s...

More about Lea Tuulikki Niskala
Tunnelmatreffit
Copy and paste the code into your website.