We want your feedback!
Click here
cover image of Opi Venäjää

Opi Venäjää

Nopea / Helppo / Tehokas: 2000 Avainsanastoa

by Pinhok Languages

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Etsitkö nopeinta tapaa oppia uuden kielen? Siinä tapauksessa tämä kirja on juuri sinua varten. Useimmat sanakirjat esittelevät sinulle ylivoimaisen määrän erilaisia sanoja ilman selvää opastusta niiden oppimiseen. Tämä kirja on erilainen. Se sisältää 2000 tärkeintä sanaa ja lausetta, jotka sinun on opittava. Kirja myös laittaa nämä sanat tärkeysjärjestykseen, jotta opit kaikkein eniten käytetyimmät sanat ensin.Tämä tapa priorisoida on hyvin tunnettu kielenoppimisen piireissä. Tekeekö se oppimisprosessista vaivatonta? Ei; kuten lähes kaiken kanssa, sinun on nähtävä vaivaa, mutta tämä kirja pyrkii minimoimaan vaivannäön tulosten saavuttamiseksi. Kun esimerkiksi pääset sanastossa 500 sanaan, sinulla on hallussasi sanat ja lauseet, joita tarvitset jokapäiväisessä elämässä. Kun olet oppinut kirjan kaikki 2000 sanaa, olet matkalla täydelliseen puhumiseen.

Publication Details

Publisher:
Pinhok Languages
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 233.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 233.1 KB

Pinhok Languages (Author)

Pinhok Languages strives to create language learning products that support learners around the world in their mission of learning a new language. In doing so, we combine best practice from various fields and industries to come up with innovative p...

More about Pinhok Languages
Opi Venäjää
Copy and paste the code into your website.