cover image of Bibla Shqiptaro Armene

Bibla Shqiptaro Armene

Bibla Shqiptaro 1884--Աստվածաշունչ 1910 · Parallel Bible Halseth

by Truthbetold Ministry Author · Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Ky i Biblës së Studimit përmban Bibla Shqiptare (1884) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) dhe Աստվածաշունչ (1910) (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) përkthim paralel. Ka 173 660 referenca dhe tregon 2 formate të Biblës. Përfshihet Bibla Shqiptare 1884 dhe Աստվածաշունչ (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri) e formatuar në lexim dhe lundrim të thjeshtë ose për më shkurt, Navi-format. Këtu do të gjeni çdo varg të shkruar në rend alb-ara paralel. Përfshin një kopje të plotë, te ndarë dhe jo në paralel, për Bibla Shqiptare 1884 dhe Աստվածաշունչ (Testamenti I Vjeter dhe Testamenti I Ri), versionin tekst-në-fjalë (tts) në mënyrë qe aparati juaj të lexojë Biblën për ju.

Si funksionon navigimi i përgjithshëm i Biblës:

 • Një Testament ka një indeks në librat e tij.
 • Formati TTS liston librat dhe kapitujt pas indeksit të librit.
 • Testamentet referojne njeri tjetrin në indeksin e librit.
 • Cdo liber ka një reference në Testamentin të cilit i përket.
 • Cdo liber ka një reference të librit të kaluar ose te rradhës.
 • Cdo liber ka një indeks të kapitujve të tij.
 • Cdo kapitull ka një reference të librit të cilit i përket.
 • Cdo kapitull ka nje reference per kapitullin e kaluar ose të rradhës.
 • Cdo kapitull ka një indeks në verset e tij.
 • Cdo kapitull në formatin TTS përmban një referencë të kapitullit në formatin Nav.
 • Cdo verse ka një numër dhe një referencë për kapitullin të cilit i përket.
 • Cdo verse fillon në një rresht të ri për tu lexuar më mirë.
 • Në formatin TTS numri i versit nuk tregohet.
 • Cdo reference në një indeks ju dergon të vendndodhja.
 • Tabela e Integruar e Përmbajtjes përmban një referencë të të gjithë librave në çdo format.

Ne besojmë se kemi ndërtuar një nga më të mirët, nëse jo navigimi më i mirë nuk mund të gjendet në një libër të tillë si ky! Mund te kesh çdo varg në majë të gishtave te tu dhe është i përkryer për kërkim të shpejtë. Dhe kombinimi i Bibla Shqiptare 1884 dhe Աստվածաշունչ dhe navigimi i tij e bejne kete ebook unik.

Shënim që Teksti-në-Fjalë (TTS) varet nga pajisja në pajisje. Disa pajisje nuk e suportojnë. Të tjera suportojnë vetëm një gjuhë ndërsa të tjera shumë gjuhë. Gjuha e përdorur për TTS në këtë ebook është Shqiptar.

Publication Details

Publisher:
TruthBeTold Ministry
Imprint:
TruthBeTold Ministry
Publication Date:
2017
Series:
Parallel Bible Halseth

Format

 • OverDrive Read 7.5 MB
 • Adobe EPUB eBook 7.5 MB
Bibla Shqiptaro Armene
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free