Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Viidennen asteen yhteyksiä

Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista

by Pauli Liikala

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa. Omalta kannaltani mielenkiintoisin on oheinen Tanja Puhakan kertomus. "Pääosa noista kokeista ja testeistä tehtiin minulle lapsena, mutta jotain muistikuvia on myös aikuisiällä kokemistan tutkimuksista. Yksi niistä liityy Pauli Liikalaan. Muistaan maanneeni taas tutkimuspöydällä noin 20-vuotiaana ja näin tuolloin vieressäni toisenkin pöydän, jolla makasi toinen ihminen, eräs mies. En tuntenut tuota miestä tuolloin.Kunnes eräänä päivänä,kun olin tuntenut Paulin jonkin aikaa, mieleeni palautettiin kyseinen hetki ja muisto ja tajusin, että tuolla toisella tutkimuspöydällä oli Pauli"

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 890.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 890.2 KB

Pauli Liikala (Author)

Pauli Liikala on eläkkeellä oleva Kauppatieteiden masteri. 40 vuoden työuran jälken hän on krjoittanut tätä ennen kolme kirjaa. Ensimmäinen niistä -Totuuden henki, Ihmisen tasapainoinen kehitys - käsittelee hänen suku-. perhe ja työhistoriaansa ja...

More about Pauli Liikala
Viidennen asteen yhteyksiä
Copy and paste the code into your website.