Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Bacalao

by J.T. McDaniel Author · Luc Wyn Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Boek beschrijving:
In het begin ziet Lawrence Miller USS Bacalao, een Gato klasse vloot onderzeeër, als een hoop gebogen stalen platen op de scheepswerf. Behalve voor een jaar als bevelhebber van een antieke S-boot in Alaska, blijft hij bij Bacalao doorheen de oorlog, klimmend van derde luitenant naar luitenant commandant, en wordt op zijn laatste terugkeer naar de boot haar laatste oorlogs bevelhebber. Critici hebben Bacalao ingehaald als de beste Onderzeeërsroman van de Tweede Wereldoorlog sinds Run Silent, Run Deep, en voormalige onderzeelui hebben zoals het verhaal and de technische getrouwheid van het boek geprezen. 

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 454.7 KB
  • Adobe EPUB eBook 454.7 KB
  • Open EPUB eBook 454.3 KB

J.T. McDaniel (Author)

Biografie van de auteur: J.T.Mc Daniel is een populaire Amerikaanse romanschrijver, toneelschrijver, en acteur. Hij is een voormalige kranten uitgever en nieuwslezer en een erkende autoriteit op het gebied van Wereld Oorlog Twee Onderzeeërs. Nu hi...

More about J.T. McDaniel
Bacalao
Copy and paste the code into your website.