cover image of Det är okej att inte alltid vara okej

Det är okej att inte alltid vara okej

by Ida Staberg

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Den här boken är till dig. Till dig som är stor, liten, lång eller kort. Till dig som är okej och till dig som inte är det. Den här boken är till dig som utsatts för sexuella övergrepp, till dig som lider av psykisk ohälsa. Den här boken är till dig som mår bra. Det här är en bok som visar att du är okej, en bok som berättar att det är okej att inte alltid vara okej också. Alla får finnas. Du kommer få delar av mig och min historia, delar från den tid i mitt liv som bestod av psykisk ohälsa och övergrepp. Fysisk, psykisk och sexuellt utsatt. Var jag står idag. Jag vill dela med mig av tankar och erfarenhet, ge dig som vill ha ett par enklare tips och berätta om det som många väljer att hålla hemligt. Jag vill att du ska ha den här boken, jag vill att du ska veta: Det är okej att inte alltid vara okej! Du är aldrig ensam.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

Ida Staberg (Author)

Ida Staberg är en målmedveten och driven tjej som tagit sig igenom en trasslig bakgrund präglad av ätstörning, depression och utsatthet. Ida var tjejen med det till ytan sett perfekta livet, tjejen som egentligen var trasig inuti. Ida levde under ...

More about Ida Staberg
Det är okej att inte alltid vara okej
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free