cover image of Nappijuttu

Nappijuttu

Nappinäyttely 2017

by Lea Tuulikki Niskala

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Me Rean kanssa olimme haaveilleet pitävämme nappinäyttelyn. Sen toteuttamiseen meni monen monta vuotta. Tämä kirja kertoo kaikesta siitä mitä yhdessä koimme, siitä, kun pidimme ensimmäistä nappia kädessämme, siihen asti, kunnes näyttely oli pystytetty. Haikea kokemus oli se, kun näyttely oli ohi ja jouduimme purkamaan kaiken, jota olimme vuosia tehneet ja odottaneet. Saimme paljon hyvää palautetta ja myös kehittävää, jota voimme huomioida jatkossa. Kirja on mukava myös sellaisille, jotka eivät ehtineet tai päässeet käymään näyttelyssä, mutta ovat kiinnostu-neita napeista, niiden käytöstä ja historiasta.Tämä näyttely pidettiin vuonna 2017, jolloin Suomi täytti 100 vuotta. .

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 36.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 36.1 MB

Lea Tuulikki Niskala (Author)

Arvostan käsin tekemistä, niin käsitöitä, savitöitä ja muunlaista materiaalien yhdistämistä asetelmiksi. Valokuvaaminen on myös eräänlaista toteuttamista, niin tunteiden kuin tekemisenkin tasolla. Toteuttamiseen kuluu aikaa, mutta se on erittäin p...

More about Lea Tuulikki Niskala
Nappijuttu
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free