We want your feedback!
Click here
cover image of Tankar

Tankar

från förr och nu

by Olle Olsson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tankar från förr och nu Texterna i boken är uppsatser - tankar, berättelser, uppflammande idéer, galna fantasier och inbillat allvar - nedpräntat i tankens flykt på väg ut i cyberrymden samlats till bok av en amatör. Några nedslag på vägen: 9 oktober 2011: Kampen om en plats i finalen Vi trettiotalister har lärt oss av James Dean, även han var trettiotalist..."Dröm som om du kommer att leva för evigt. Lev som om du dör idag."... fyrtiotalisterna skall ha tur om de kan komma till lägret för finalsamlaget utan ett biståndsbeslut. ... Om det går att få ett biståndsbeslut för slikt. December 2011: Julen en kommersiell högtid När jag var grabb kutade jag springpojke med blommor inför julen. Redan då på tidiga 40-talet var julen kommersiell. Taxan fastställd av mig själv. 25 öre i dricks honorerades med: "Tack" 50 öre med "Tack, God Jul" 1 krona med "Tack, God Jul och Gott Nytt År" Redan när jag var liten grabb, under 10 år kände jag ett stort samhällsansvar och konsumerade mina inkomster. 30 september 2012: På tu man hand 2 Med stor tacksamhet och ödmjukhet konstaterar jag hur lycklig jag är som kan få åka en vecka till en intressant stad på tu man hand... Giottos kampanil (klocktorn)... som barn kom Leonardo da Vinci till kampanilen... fresk som kom att inspirera honom till ett livslångt intresse för luftfartyg.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 910.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 910.8 KB

Olle Olsson (Author)

Olle Olsson är utvandrad från Blekinge. Efter många äventyr har han slagit rot på en holme mitt i Stockholm. Vilsen ibland; alltid landat på rätt ställe med hjulen eller skorna på asfalt eller gräs.

More about Olle Olsson
Tankar
Copy and paste the code into your website.