cover image of Amerika Ontdekken Serie Alabama--Reisverslag per staat Ervaar zowel het gewone als het onbekende

Amerika Ontdekken Serie Alabama--Reisverslag per staat Ervaar zowel het gewone als het onbekende

by Amber Richards Author · Luc Wyn Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Wanneer plaatselijke bewoners een overzicht willen van wat er zoal gebeurt in hun eigen staat ... keren ze zich naar Amber Richards' "Amerika verkennen" serie! Daarom beginnen reizigers nu ook in te pikken op deze waardevolle serie.
Meer dan alleen maar reisgidsen, zijn deze staat-per-staat edities een deur naar de lokale bewoners, de evenementen, de goederen, het eten, zichten, geluiden en personages die je MOET ervaren als je het recht wil om te zeggen:"Ik ben daar geweest!"
Boekbeschrijving
Het is niet een typische reisgids in de zin dat de aandacht niet ligt op waar je kan eten en waar je kan verblijven, maar eerder op waar je heen kan gaan en wat je kan ervaren om een authentiek beeld te krijgen van Alabama.
In deze editie werkt Amber samen met een plaatselijke bewoner van Alabama om het fijne te weten van de echte wilde grensstreek van Amerika. Van welbekende attrakties en de geschiedenis erachter, tot de onbekende, minder bereisde ervaringen, levert juffrouw Richards U het echte Alabama binnen handbereik! Download uw kopij nu. 

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 2.6 MB
  • Adobe EPUB eBook 2.6 MB
  • Open EPUB eBook 2.6 MB

Amber Richards (Author)

Biografie van de auteur: Geboren in de weelderige en mooie staat Washington is auteur Amber Richards altijd omgeven geweest met inspriratie. Ze schrijft en creëert al zo lang ze zich kan herinneren en noemt de het Pacifische Noordwesten nog steeds...

More about Amber Richards
Amerika Ontdekken Serie Alabama--Reisverslag per staat Ervaar zowel het gewone als het onbekende
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free