Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

El gran futur

by Giuseppe Catozzella Author · Anna Casassas Figueras Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Fill d'un pescador humil, l'Amal creix en una illa colpejada per la guerra entre l'exèrcit regular i els soldats que empunyen fusells i llibres sagrats. L'Amal va compartir infantesa amb l'Ahmed, fill del senyor del poble, i tots dos es van prometre amistat eterna imaginant aventures al mar que els envoltava. Però les tensions que viu l'illa i la marxa obligada del pare de l'Amal separen els seus camins. Sol a la barca de pesca, l'Amal torna a refugiar-se en la saviesa del mar. Fins que decideix omplir el buit que el turmenta buscant respostes a la Gran Mesquita del Desert. No vol enrolar-se en cap grup armat. Però es veurà obligat a prendre partit. Amb El gran futur, Giuseppe Catozzella ens commou de nou amb una obra poètica i colpidora que ens submergeix de ple en les guerres i esperances del continent africà. Basada en fets reals, com la seva anterior i aclamada novel·la Córrer sense por, Catozzella ens posa en la pell d'un jove que batalla entre la llum i la foscor per combatre el destí que se li pressuposa. Una història necessària que, narrada al més pur estil de Mark Twain, explora i explica què s'amaga rere les violències que assalten el nostre present.

Publication Details

Publisher:
Sembra Llibres
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 283.4 KB
  • Adobe EPUB eBook 283.4 KB

Giuseppe Catozzella (Author)

Giuseppe Catozzella (Milà, 1976) és llicenciat en Filosofia. Escriu per a La Repubblica, L'Espresso, Vanity Fair i per a l'edició italiana del Financial Times. Ha publicat dues novel·les basades en treballs d'investigació en què retrata la cara mé...

More about Giuseppe Catozzella
El gran futur
Copy and paste the code into your website.