cover image of Den tilgang

Den tilgang

( flere tekster )

by Michael Marcussen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Bogen Den tilgang ( Er flere tekster ) En del om krige og om soldater, men også dykning mm. Danmark, England og USA ville nedkæmpe et bæst og en plage. Irak faldt og fik et nyt styre, hvor der er brug for genopbygning. Med "Churchill´s tanks" gøres Danmark samlet og frit. ... bogen har en lille krimi i teksten Sagsmappe Esbjerg. Og i ´´Dykkerens verden´´ sender en olielækage små, sorte bobler op i et opslugende mørke at komme ned i. En del af de korte historier rummer elementer fra verdenshistorien. Naturen finder også en plads i dele af teksterne, som når dykkeren tager ned i sin verden under havets overflade. (7. tekster)

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 4.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 4.7 MB

Michael Marcussen (Author)

Michael Marcussen (f. 1976) Forfatteren skriver korte historier i almengenren. Er dansk, har blandt en del andet læst på litteraturvidenskab og været på danskfakultetet ved Odense universitet også. Har også været ude at se landgangskysten i Norman...

More about Michael Marcussen
Den tilgang
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free