We want your feedback!
Click here
cover image of Kibergenezis

Kibergenezis

Lost Galaxy

by Phoenix Wolf

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
A Fuujin állomás ellen intézet sikeres indy támadás felkavarta a Szövetség évtizedek óta állandónak hitt politikai állóvizét. A háttérben egymás ellen áskálódó óriáscégek az egyre zavarosabbá váló viszonyokat kihasználva próbálnak még nagyobb hatalmat kihasítani maguknak. Törtetésükben bárkit hajlandóak eltaposni, ha ezzel remény nyílik a befolyásuk, és vagyonuk gyarapítására. A roppant társaságok olajozottan működő gépezetében nincs helye porszemeknek.Egy balul sikerült akciót követően Ryan Thorne, a Szövetségi Tengerészgyalogság századosa a saját bőrén kénytelen megtapasztalni, hogy milyen az, amikor valaki kegyvesztetté válik. Amikor rájön, hogy mindez immár nem csak a karrierjét, de a családjának egyetlen még élő tagját is fenyegeti, az eddigi életének feladására kényszerül. Menekülése közben olyan helyről kap segítséget, amelyre a legkevésbé számított, ám ezzel akaratlanul is még jobban belekeveredik abba a játszmába, amely az egész folyamatot elindította.

Publication Details

Publisher:
Phoenix Wolf
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2017
Series:
Lost Galaxy

Format

  • OverDrive Read 691.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 691.3 KB

Phoenix Wolf (Author)

Brandhuber Zoltán (Phoenix Wolf) 1972-ben született Magyarországon. Már gyerekként lekötötték a scifi történetek, amelyek valószínűleg nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végül fizikusnak tanult, majd végül informatikusként kezdett el dolgozni. Bár ...

More about Phoenix Wolf
Kibergenezis
Copy and paste the code into your website.