Viețile artiștilor, viețile arhitecților. Interviuri cu cei mai mari artiști contemporani

ebook START

By Hans Ulrich Obrist

cover image of Viețile artiștilor, viețile arhitecților. Interviuri cu cei mai mari artiști contemporani

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Interviuri cu cei mai mari artiști contemporani
Eu cred că marii artişti sunt aceia care reuşesc mereu să revoluţioneze aşteptările noastre despre artă. Hans Ulrich Obrist
Obrist este, categoric, cel mai influent om din lumea artei. Daily Telegraph
Istoria artei în era noastră se va construi (...) pornind de la arhiva de interviuri a lui Hans Ulrich. New York Observer
Încă de la vârsta de 19 ani, Hans Ulrich Obrist a început să facă interviuri cu cei mai importanţi artişti ai zilelor noastre. În cartea de faţă, a ales nouăsprezece figuri proeminente cu care a purtat discuţii, oferind cititorilor o perspectivă asupra vieţii private a artiştilor şi a actului lor de creaţie. Inspirat de lucrarea marelui Giorgio Vasari, din secolul al XVi-lea, care a devenit un reper în istoria culturii — Vieţile celor mai renumiţi arhitecţi, pictori şi sculptori italieni, de la Cimabue până în timpurile noastre — H.U. Obrist imaginează un demers similar la începutul mileniului trei. Rezultatul este această fabuloasă explorare a sensului artei în zilele noastre.
O carte unică pentru cei interesaţi de arta contemporană, care conţine interviuri de neuitat cu mari artişti precum David Hockney, Gilbert & George, Gerhard Richter, Louise Bourgeois etc.

Viețile artiștilor, viețile arhitecților. Interviuri cu cei mai mari artiști contemporani