cover image of Barça Insòlit

Barça Insòlit

by Manuel Tomás Author · Frederic Porta Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Després de la publicació de Barça inèdit, Manuel Tomás i Frederic Porta tornen a submergir-se en el tresor de la trajectòria passada del «més que un club» amb l'objectiu d'explicar nous detalls transcendents per tal de comprendre l'evolució i personalitat de l'entitat blaugrana.

En el primer volum, Tomás i Porta van plantejar una successió cronològica repartida en onze èpoques. Ara, mantenen el nombre emblemàtic, tan típic del futbol, per tal de tractar diversos aspectes i personalitats del passat. Des de partits inoblidables a personatges que no mereixen ser oblidats per la seva aportació decisiva. Des del paper de les dones als millors moments de les seccions, part imprescindible en una entitat poliesportiva. Des de presidents i directius a futbolistes amb biografia especial. Vuit-centes anècdotes noves que ajudaran a compondre una visió més coherent amb la realitat i la història del Barça.

Publication Details

Publisher:
Roca Editorial de Libros
Imprint:
Córner
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 15.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 15.2 MB

Manuel Tomás (Author)

Manuel Tomás és Llicenciat en història contemporània, les voltes de la vida el van portar a fer-se càrrec de l'Arxiu del FC Barcelona fa més de vint anys. Les ha vist de tots colors al Barça, però no ha perdut la il·lusió. La seva feina l'ha servi...

More about Manuel Tomás

Frederic Porta (Author)

Frederic Porta és un periodista que encara aprèn les claus de l'ofici, malgrat una trajectòria de quatre dècades en aquest servei públic vocacional. Ha fet una mica de tot, en diversos gèneres, suports i mitjans. Apassionat de la història barcelon...

More about Frederic Porta

Creators

Other :
Sergi Pàmies
Other :
David Carabén
Author :
Manuel Tomás
Author :
Frederic Porta
Barça Insòlit
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free