Tarkoitus on Ainoa Valinta

ebook

By David Hoffmeister

cover image of Tarkoitus on Ainoa Valinta

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Tarkoitus on Ainoa Valintakoostuu David Hoffmeisterin ja joidenkin opiskelijoiden keskusteluista eri tilaisuuksissa 1990 -luvulla. Näissä vuoropuheluissa selkiytyy yksi ja ainoa valinta, jonka me todellisuudessa koskaan voimme tässä maailmassa tehdä ja kuinka yksinkertaiseksi elämä voi muuttua, kun tämä valinta ymmärretään.

Davidin käyttämä keskustelutyyli on esimerkki siitä miten voimme kokea rauhaa kyseenalaistamalla tinkimättömästi virheelliset uskomuksemme. Hän kaivautuu lempeästi, mutta määrätietoisesti totuuteen pyrkien syvälle mielen sisältöön. Ihmeiden Oppikurssissa todetaan, että "Kaikkia maanpäällisiä asioita voi testata yksinkertaisesti kysymällä "mikä on tämän tarkoitus"? Vastaus tähän kysymykseen tekee asiasta sen mitä se itselle merkitsee. Tämä pieni kirjanen on pysyvä seuralainen, korvaamaton väline rauhan tilaan palaamisen tiellä!

Tarkoitus on Ainoa Valinta