We want your feedback!
Click here
cover image of Röster som tystnat

Röster som tystnat

En historia om några av de otaliga människor vars röster nu tystnat. Den norrländska byn Bodberg och familjen som grundade den.

by Eskil Gimerus

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Eskil Gimerus gör som 90-åring sin bokdebut i ett ämne som ligger närmast hans hjärta. Byn Bodberg i Norsjö, Västerbotten, där han växte upp och de människor och livsvillkor som fanns i början av 1900-talet. De historier som berättats och upplevts finns här återberättade i både roliga och dramatiska minnen. Familjen som har det största utrymmet har också en dramatik som Eskil odramatiskt återger. Boken ämnar att visa de förändringar som skett i förutsättningar och vardagslivet. Berättelsen utgår från den egna famlijen och leder så småningom in i ett släktträd som mynnar ut i Bodbergs grundare och familjerna i byn Bodberg.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 13.4 MB
  • Adobe EPUB eBook 13.4 MB

Eskil Gimerus (Author)

Eskil Gimerus gör i denna bok sin debut som 90-åring. Eskil har levande nedtecknat sina upplevda minnen och historier som berättats i glesbygdsmiljö. Uppvuxen i den västerbottniska berättartraditionen har Eskil en historetalang som visar sig här i...

More about Eskil Gimerus
Röster som tystnat
Copy and paste the code into your website.