cover image of Pólvora i canyella

Pólvora i canyella

by Xavier Pàmies Translator · Eli Brown Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
«Imagineu-vos una barreja de El festí de Babette i Pirates del Carib»
Wilda Williams, Library Journal
És l'any 1819, i l'Owen Wedgwood, gran cuiner conegut com «el cèsar de les salses», és segrestat per una colla de pirates. La capitana Hannah Mabbot li fa saber que salvarà la vida només si cada diumenge sens falta li serveix un àpat exquisit. Per satisfer aquesta despiadada pèl-roja, en Wedgwood fa miracles amb les escasses provisions que troba a bord.
La capitana Mabbot exerceix una curiosa atracció sobre el cuiner, que, de mica en mica, va agafant confiança a l'estrafolària tripulació del Flying Rose: el senyor Apples, un gegant formidable aficionat a fer mitja; els bessons Bai i Feng, consagrats a defensar la seva capitana, i en Joshua, un grumet misteriosament mut.
El refinat cuiner acaba embolicat en totes les batalles que lliura la capitana i en la seva recerca obsessiva, per tots els oceans, d'un enigmàtic personatge anomenat Brass Fox.
Pólvora i canyella és una gran novel·la d'aventures i gastronomia escrita amb un humor molt fi. Un relat vertiginós sobre l'amor i el paladar, una proesa imaginativa d'una originalitat sorprenent, profund i enlluernador com el mateix mar.
«Tota crítica és subjectiva, però després d'haver llegit aquest llibre me n'ha quedat la sensació d'haver tingut a les mans una de les millors novel·les de pirates de tots els temps, equiparable fins i tot a L'illa del tresor de Stevenson. Crec que és una festa no només per al cervell i el cor, sinó també per als cinc sentits.»
XAVIER PÀMIES, el traductor

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 866.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 866.2 KB

Xavier Pàmies (Translator)

Eli Brown viu en una casa amb hort i animals domèstics a Alameda, Califòrnia. La seva primera novel·la, The Great Days, va obtenir el Fabri Literary Prize.

More about Xavier Pàmies
Pólvora i canyella
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free