We want your feedback!
Click here
cover image of Una aventura espacial

Una aventura espacial

El vol de la Papallona · El Pirata Verd

by Jordi Ortiz Casas Author · quim Bou I Mas Illustrator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
La Terra està en perill! Les escombraries contaminen mars i rius. Els fums de les fàbriques i els cotxes fan l'aire irrespirable. Els residus nuclears ocupen més i més espai i posen en perill l'existència de tots els éssers vius... Fins que arriba l'hora de dir prou i trobar una solució al problema. Es decideix reunir el grup dels Trenta Mil, format per les trenta mil persones més sàvies de la Terra. Després de més de dos anys de deliberacions, arriben a la conclusió que s'ha de buscar un altre planeta on la humanitat pugui començar de nou. Amb aquesta missió, el savi professor Llonguet, la capitana Irina, la Fula, en Karkin, la Nari-Nari i el petit Ainu s'enlairen cap a l'espai dins de la nau Papallona per a fer un viatge que els permetrà conèixer els planetes i astres del sistema solar. Després de moltes i perilloses aventures, aconsegueixen tornar tots a la Terra amb un missatge ben clar per a la humanitat... Una novel·la espacial fantàstica, escrita amb un rigor increïble, que permet conèixer el sistema solar d'una forma envejable. Al final de la novel·la s'inclouen les magistrals lliçons de la capitana Irina i el savi professor Llonguet! S'explica el perquè dels noms dels planetes, dels dies de la setmana, els signes del zodíac, els asteroides i cometes, les distàncies dins del sistema solar i els noms dels elements químics. Les 12 magnífiques il·lustracions del Vol de la Papallona encara fan més fascinant el relat de l'autor.

Publication Details

Publisher:
Editorial el Pirata
Publication Date:
2016
Series:
El Pirata Verd

Format

  • OverDrive Read 1.8 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.8 MB

Jordi Ortiz Casas (Author)

Jordi Ortiz (Barcelona, 1969). Ja ha escrit uns quants llibres per a tota mena de públics: un recull de narracions (Moros, negres i altres forasters), dues novel·les policíaques (Crim a les Àligues i El segrest de Barcelona) i una de ciència-ficci...

More about Jordi Ortiz Casas
Una aventura espacial
Copy and paste the code into your website.