cover image of Den usynlige ræv

Den usynlige ræv

by Anne Marie Bruus

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Ræven Taiano, som bor i en vestsjællandsk skov, går ved et sammentræf af uheldige omstændigheder hen og bliver usynlig kort efter sin fødsel. Ved et tilfælde oplever den som ung ræv at blive synlig for en kort stund, og herefter er Taianos største ønske og mål i tilværelsen at blive synlig igen, så den kan agere på lige fod med sine med-ræve. Alt sammen kunne det lyde som en børnehistorie - men det er det langtfra! Under overfladen af 'sød lille børnehistorie' trives nemlig et utal af komplicerede relationer og satiriske stikpiller til aktuelle og fortidige samfundsforhold i Danmark. Undervejs møder Taiano - og læseren - så forskellige væsner som en ildelugtende trold, H. C. Andersens spøgelse, de andre ræve, en nullermand, universet selv, nogle fortidige kæmper, et parallelunivers, Brian Mikkelsen og Thomas Blachman. Alle disse meget forskelligartede elementer indgår i et psykologisk drama, som handler om mulighederne for at få den opmærksomhed vi alle har brug for.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 357.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 357.3 KB

Anne Marie Bruus (Author)

Anne Marie Bruus (1965) er uddannet cand. phil. i massekommunikation og massekultur fra Københavns Universitet og har arbejdet som bl.a. informationsmedarbejder, tekstforfatter, lægesekretær og korrekturlæser. Anne Marie Bruus har tidligere skreve...

More about Anne Marie Bruus
Den usynlige ræv
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free