Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Born to run (edició en català)

Memòries de Bruce Springsteen

by Bruce Springsteen Author · Miquel Izquierdo Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tot va començar el 2009, en concloure l'actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l'agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l'imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l'Elvis Presley al programa televisiu d'Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d'una banda, la formació de la E Street Band i tot el que s'amaga darrera la cançó «Born to Run», el seu himne personal.

Publication Details

Publisher:
Malpaso Ediciones
Imprint:
Malpaso
Publication Date:
2016

Format

Bruce Springsteen (Author)

Bruce Springsteen (Long Branch, Nova Jersey, 1949) és un dels músics i compositors de rock més importants de tots el temps. Un dels grans noms del Hall of Fame del Rock and Roll, i també del Hall of Fame dels cantautors. Ha guanyat 20 premis Gramm...

More about Bruce Springsteen
Born to run (edició en català)
Copy and paste the code into your website.