cover image of Born to run (edició en català)

Born to run (edició en català)

Memòries de Bruce Springsteen

by Bruce Springsteen Author · Miquel Izquierdo Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tot va començar el 2009, en concloure l'actuació de Bruce Springsteen i la E Street Band a la mitja part de la Super Bowl. Va ser tan estimulant que en Bruce es va decidir a escriure sobre el que havia experimentat i així, sense saber ben bé què en sortiria de tot plegat i amb força discreció, posà fil a l'agulla i va anar filant-se aquesta monumental autobiografia. Ens descriu com va ser la seva infantesa a Freehold, Nova Jersey; una colpidora barreja de foscor, perill i poesia que va anar conformant l'imaginari de les seves cançons, tot conduint-nos al moment que ell defineix com el seu «Big Bang» particular: la primera vegada que va veure l'Elvis Presley al programa televisiu d'Ed Sullivan. També, amb sinceritat i humor, ens relata la seva lluita per convertir-se en músic, els seus inicis com a líder d'una banda, la formació de la E Street Band i tot el que s'amaga darrera la cançó «Born to Run», el seu himne personal.

Publication Details

Publisher:
Malpaso Ediciones
Imprint:
Malpaso
Publication Date:
2016

Format

Bruce Springsteen (Author)

Bruce Springsteen (Long Branch, Nova Jersey, 1949) és un dels músics i compositors de rock més importants de tots el temps. Un dels grans noms del Hall of Fame del Rock and Roll, i també del Hall of Fame dels cantautors. Ha guanyat 20 premis Gramm...

More about Bruce Springsteen
Born to run (edició en català)
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free