cover image of Hoe zorg je voor je konijn

Hoe zorg je voor je konijn

Inclusief het kiezen van de beste huisdierrassen

by Amber Richards Author · Vincent Oostelbos Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Of je nu konijnen houdt voor de toonzaal of om te genieten van het rustgevende comfort dat deze speelse beestjes brengen, je kunt bij dit boek terecht voor de essenties van zorg voor konijnen.
Geschreven door een professionele konijnenfokker is Hoe zorg je voor je konijn een uitgebreide zorggids voor konijnenliefhebbers die de details willen weten over zorg voor een konijn, liever dan informatie over fokken. Houd je konijn gezond en tevreden; wij lopen je door het proces heen, stap voor stap. Leer hoe je een konijnenhok bouwt, zorgt voor nagels en tanden, je konijn voedt, een slaapplek prepareert, en nog veel meer!
Dit is een gids voor huisdierbezitters, niet één die ingaat op commercieel fokken, dus gaat hij niet in op het onderwerp van het fokken van konijnen.
Van het zenuwachtig bewegen van een neusje tot het zachte, zijdeachtige lijfje: je zult snel verliefd worden op je nieuwe konijnvormige bondgenoot. Ontdek een complete, uitputtende lijst van konijnenrassen die worden erkend door de American Rabbit Breeders Association. Je leert precies welke rassen geschikt zijn als huisdier voor je gezin, en welke te vermijden.
Pik vandaag je kopie op van Hoe zorg je voor je konijn en ervaar de wonderlijke geneugten die een konijn als huisdier je zal brengen.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 592.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 596.3 KB
  • Open EPUB eBook 594.8 KB

Amber Richards (Author)

Amber Richards, geboren in de weelderige en prachtige staat Washington, is altijd omgeven geweest door inspiratie. Ze is al aan het schrijven en creëren zo lang ze zich kan herinneren en de Pacific Northwest is vandaag de dag nog altijd haar thuis...

More about Amber Richards
Hoe zorg je voor je konijn
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free