We want your feedback!
Click here
cover image of Beginnende lezers

Beginnende lezers

Niveau 1 herhaal woorden boek

by Katrina Kahler Author · Ymke de Vries Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Beginnende lezers: Niveau 1 herhaal woorden boek - 7 gemakkelijk te lezen verhaaltjes met herhaal woorden door Katrina Kahler
Dit is het perfecte boek om uw peuter of kleuter te helpen met leren lezen. Dit boek bevat herhaal woorden, simpele teksten en plaatjes om te leren begrijpend lezen en teksten te voorspellen. Het is zeer geschikt voor jonge lezers van 2 tot 5 jaar.
Dit boek bevat de volgende 7 verhaaltjes: Wil jij mijn vriend zijn?, Ben jij een monster?, Alles over de Kerstman, Wil je met mij spelen?, Als je je hond lief vindt, De beste speeltuin ooit! en Mijn eerst dag op de peuterspeelzaal.
De schrijver van dit boek is een ervaren docent die duizenden kinderen les heeft gegeven over een periode van 30 jaar. Dit boek is een goed start om te leren lezen.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 7.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 7.3 MB
  • Open EPUB eBook 7.3 MB

Katrina Kahler (Author)

Katrina Kahler, een docente van het beste niveau, was genomineerd voor de 'National Inspirational Teaching Award'. Katrina is co-auteur van een serie boeken over het opvoeden van gelukkige en zelfverzekerde kinderen. Ze heeft zeer veel ervaring al...

More about Katrina Kahler
Beginnende lezers
Copy and paste the code into your website.