cover image of Chemochemie

Chemochemie

by Roy Geurs

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Je bent 52 jaar en er wordt darmkanker bij je geconstateerd. Dan ga je een traject in van onderzoeken, chemokuren en ziekenhuisbezoeken. Om zijn familie, vrienden en collega's op de hoogte te houden van de ontwikkelingen begint Roy Geurs tweewekelijkse berichten te schrijven. Hij begint hiermee in augustus 2014 en in de zomer van 2015 zijn alle chemokuren doorstaan en stapt hij opgewekt de rest van zijn leven tegemoet. De berichten laten zien hoe Roy en zijn gezin met de ziekte omgaan en dat er ondanks alle ellende nog genoeg te lachen overblijft. De teksten zijn realistisch, positief en beeldend, maar laten ook een po√ętische en filosofische kant zien van de schrijver. Hij lardeert zijn berichtjes met gedichten en tekstregels van liedjes.

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 270.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 270.3 KB

Roy Geurs (Author)

Roy Geurs is geboren op 27 maart 1962 in Heemskerk. Na zijn eindexamen atheneum in Beverwijk ging hij naar Amsterdam om Geneeskunde en Politicologie/Bestuurskunde te studeren. Sinds 1990 werkt hij bij de Gemeente Rotterdam, eerst bij de GGD en daa...

More about Roy Geurs
Chemochemie
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free