cover image of Semiologie medicală pentru asistenți medicali

Semiologie medicală pentru asistenți medicali

by Vasile Mihaela Author · Moldoveanu Monica Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Semiologia este piatra fundamentală a diagnosticului. Informațiile anamnestice orientează, datele clinice fundamentează, iar datele de laborator confirmă diagnosticul.

Cursul de semiologie medicală își propune să înarmeze asistentul medical cu metode și tehnici de examinare a pacientului și, în același timp, cu mijloace și căi de a descoperi semnele și simptomele și a le interpreta în mod corespunzător cu scopul de a aprecia corect și rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient în sprijinul redobândirii/ameliorării sănătății pacientului. Este structurat în trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale în efectuarea anamnezei; (2) Modificările observate de asistenta medicală la inspecția generală și (3) Manifestări cauzate de diferite afecțiuni. La sfârșit, există o secțiune de teste pentru evaluarea cunoștințelor.

Datorită nevoii permanente de cunoaștere și perfecționare a asistentului medical, ca și a tuturor profesioniștilor din domeniul sănătății, această carte este extrem de utilă elevilor școlilor sanitare postliceale.

Publication Details

Publisher:
ALL
Imprint:
ALL
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 1.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.2 MB
Semiologie medicală pentru asistenți medicali
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free