cover image of Experimente privind viața de după moarte

Experimente privind viața de după moarte

Trebuie să știi

by Gary E. Schwartz Author · William L. Simon Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Dragostea și viața sunt eterne?

Cartea de față prezintă dovezi care ar putea zgudui din temelii bazele învățăturilor științifice. Dr. Gary E. Schwartz și partenera sa de cercetare, dr. Linda G. Russek, au avut curajul să-și riște reputația internațională și le-au cerut unora dintre cele mai cunoscute mediumuri din America, printre care John Edward, Suzane Northrop și George Anderson, să participe la o serie de experimente extraordinare pentru a confirma sau infirma existența vieții de după moarte.

Cititorul este pus în fața unor dovezi științifice uluitoare, care atestă contactul cu lumea de dincolo în condiții controlate de laborator. În cadrul unor experimente monitorizate cu cea mai mare strictețe, mediumurile au încercat să contacteze prietenii și rudele subiecților care nu și-au dezvăluit identitatea și au păstrat tăcerea pe parcursul experimentelor. Mesajele transmise i-au surprins atât pe subiecți, cât și pe cercetători. Datele pozitive covârșitoare l-au convins pe autor să renunțe la poziția lui de sceptic și să își prezinte concluziile în această carte captivantă.

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Lifestyle Publishing
Publication Date:
2016
Series:
Trebuie să știi

Format

  • OverDrive Read 1.8 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.8 MB
Experimente privind viața de după moarte
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free