cover image of La força d'una escola de vida

La força d'una escola de vida

by Jordi Vilaseca Brugueras

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Un projecte educatiu des de la mirada sistèmica L'educació és una de les grans preocupacions de la societat actual i els resultats de les proves internacionals surten a les portades dels mitjans de comunicació. Però la realitat és molt més rica que la imatge que es projecta a la televisió i hi ha experiències escolars i sistemes pedagògics que tenen com a objectiu oferir una formació global de la persona amb la transmissió de coneixements, valors i actituds mitjançant activitats arrelades a l'entorn social i familiar de l'alumne. El centre educatiu ha de ser una escola de vida oberta al món, inclusiva per a tothom i amb una pedagogia que intenti extreure el bo i millor de cada persona. En aquest llibre, Jordi Vilaseca ens explica la teoria i la pràctica d'un model educatiu diferent que, sense abandonar la normativa vigent, desenvolupa tota una sèrie d'activitats aplicables a qualsevol escola i nivell educatiu. Una manera engrescadora d'entendre l'educació i la vida. «[...] una escola que té ànima, cor i cervell. Un ecosistema que uneix i nodreix la vida de moltes persones al voltant d'una idea clau: viure, créixer i conviure. I aprendre al llarg d'un procés vital únic, irrepetible i apassionant, per tenir força, energia i confiança per trobar el lloc que cadascú té en aquest món.» (De la Presentació de Jordi Vilaseca)

Publication Details

Publisher:
Plataforma
Publication Date:
2015

Format

Jordi Vilaseca Brugueras (Author)

Manresa, 1967 És mestre per l'Escola Universitària Blanquerna i llicenciat en ciències de l'educació per la Universitat Autònoma de Barcelona, i format en un programa de direcció general a la Business School d'ESADE. Màster en pedagogia sistèmica ...

More about Jordi Vilaseca Brugueras
La força d'una escola de vida
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free