We want your feedback!
Click here
cover image of HET ENGELENBOEK

HET ENGELENBOEK

by Mohammed S. Nasrullah

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Mohammed S. Nasrullah (1943) werd geboren in Nickerie, Suriname. Hij heeft in Nederland informatie- en communicatietechnologie gestudeerd aan de TU Delft en vervulde een functie als diplomaat bij de NAVO in Brussel. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen. In zijn debuut "Het Engelenboek" vertelt hij dat de islam een godsdienst is van vrede, orde en gezagsverhoudingen. Heden ten dage worden in het westen helaas stemmen gehoord die mensen moeten doen geloven dat de huidige terroristische activiteiten inspiratie vinden in de Koran. In dit boek laat hij zien dat deze veronderstelling van sommigen geheel misplaatst is. Hij draagt dit boek op aan alle mensen die dromen van een gelukkige en rechtvaardige wereld.

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 858.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 858.9 KB

Mohammed S. Nasrullah (Author)

Mohammed S. Nasrullah (1943) werd geboren in Nickerie, Suriname. Hij heeft in Nederland informatie- en communicatietechnologie gestudeerd aan de TU Delft en vervulde een functie als diplomaat bij de NAVO in Brussel. Hij is gehuwd en vader van drie...

More about Mohammed S. Nasrullah
HET ENGELENBOEK
Copy and paste the code into your website.