cover image of Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor. Continuarea volumului Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut

Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor. Continuarea volumului Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut

În afara colecțiilor

by Simona Tache Author · Mihai Radu Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor este urmarea best-sellerului Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut. Ambele volume s-au născut în paginile săptămânalului satiric Cațavencii. Deși pare că e vorba de un „război între sexe", în realitate, autorii n-au dus niciodată un război, ci un dialog. Rând pe rând, toate stereotipurile care circulă despre viața de cuplu au fost puse într-o lumină umoristică, eliberatoare. Primul volum s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului, atingând în mai puțin de doi ani de la lansare un tiraj de aproape 20.000 de exemplare. Ne face plăcere să vă oferim acum continuarea lui, constând într-o nouă colecție de texte pline de umor, inteligență și autoironie.

* * *

De unde naiba să știe bărbatul care-i sunt hainele murdare??? Își miroase, timp de două ore, toate cârpele de pe scaunul-cuier. Le împarte în două grămezi, unele curate și altele murdare. Când, transpirat, anunță că a terminat, bestia de soție se înființează și ia ambele mormane la spălat.

— De ce le iei și pe-alea curate? o întreabă, confuz.

— Pentru că sunt jegoase. Și dă-le și pe toate alea de pe tine, că put.

— Dar sunt proaspăt spălate, le-am luat de-abia acum o săptămână.

Vrăjitoarea e însă de neclintit. Îi întoarce spatele și iese, lăsându-l gol, dezorientat, umilit și mirosindu-se la subraț.

* * *

Când e o haină murdară? Când te-ai uitat la ea. Ai pângărit-o cu privirea ta. E ca și cum s-a frecat un pechinez în călduri pe ea, trebuie aruncată la spălat. Multe femei stau la ușa șifonierului și te urmăresc când îți alegi haine:

— Haaaa, tricou atins, tricou îmbrăcat, tricou împuțiiiiit!

Publication Details

Publisher:
Trei
Imprint:
Trei
Publication Date:
2016
Series:
În afara colecțiilor

Format

  • OverDrive Read 907.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 907.3 KB
Bărbații vin de pe Marte, femeile de la coafor. Continuarea volumului Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free