We want your feedback!
Click here
cover image of Amikor beköszönt a világvége,

Amikor beköszönt a világvége,

avagy az igazság az Igazságról

by Benyó Piros

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Létezik-e Isten? Léteznek-e angyalok? Van-e mennyország vagy pokol? Miért dúlnak már az emberiség kezdete óta háborúk a Földön? Apropó, emberiség... Valóban az evolúciónak köszönhetjük létezésünket, ahogyan azt Darwin állította, vagy teremtés eredménye a Föld népessége? Létezik-e a bennünk rejlö bün? Ha igen, mit takar, genetikailag van-e az emberbe kódolva, vagy szerzett? Esetleg egy kitalált fogalom, hogy az embereket manipulálni lehessen vele? Mi a köze az ember származásának, a benne rejlö bünnek, vagy másképp fogalmazva, rosszra való hajlamának a világháborúkhoz, az ózonlyukhoz, vagy a fukusimai földrengéshez és atomkatasztrófához? Van-e egyáltalán köze hozzá, vagy ezek az események csupán a „véletlen" müvei? Visszafordítható mindez, vagy az emberi faj kihalásra ítéltetett? Most megkaphatjuk az oly régóta keresett válaszokat Benyó Piros a világot és annak történéseit szenzációsan új szemszögböl vizsgáló kötetéböl!

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 2.9 MB
  • Adobe EPUB eBook 2.9 MB

Benyó Piros (Author)

Benyó Piros 1965. január negyedikén született Budapesten. Férjezett, két gyermeke édesanyja. Az élethosszig tanulás elkötelezett híveként mind Magyarországon, mind, pedig Németországban számos szakmát és képzettséget szerzett. Hosszú ideig humáner...

More about Benyó Piros
Amikor beköszönt a világvége,
Copy and paste the code into your website.