cover image of L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra

by Jonas Jonasson Author · Lluís Solanes Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Segons l'Allan tots els conflictes de la humanitat tenen el següent principi: «Ets un tonto. No, tu ets més tonto. No, tu ho ets més», però tot es pot arreglar amb una ampolla d'aiguardent i ganes de deixar-ho tot enrere i mirar el futur.
L'Allan fa cent anys. A la residència on viu tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit tocar els dos. Salta per la finestra i fuig cap a l'estació. Puja al primer autobús i s'emporta una maleta plena de diners que només havia de vigilar una estona. Immediatament té al darrere els mafiosos, la poli i els responsables de la residència, que han perdut L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra. A partir d'aquí comença una rocambolesca persecució on l'Allan aconsegueix superar totes les dificultats gràcies a la seva calma estoica i a l'ajuda del grup de pintorescos amics que anirà fent pel camí.
Aquesta aventura esbojarrada s'alterna amb la història de la vida del murri Allan. Un home normal i corrent, especialista en explosius, apolític i inculte però que no s'ajup davant del poder. ¿Com pot ser que l'Allan sopi amb el futur president Truman? ¿I que conegui Churchill, Mao, Franco, De Gaulle o que, en un moment d'eufòria etílica, ajudi Stalin a fabricar la bomba atòmica?
Un viatge delirant per la història del segle XX que fa petar de riure.
Premi al millor llibre dels llibreters suecs. 40 traduccions.
La pel·lícula s'estrena l'11 de juliol (A Contracorriente Films).
Rècord històric de taquilla a Suècia
8.000.000 de llibres venuts s tot el món.
Un èxit immediat, impetuós i planetari.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1 MB

Jonas Jonasson (Author)

Jonas Jonasson va néixer l'any 1961 a la ciutat de Växjö, al sud de Suècia. Va començar a escriure fent de periodista per a diversos diaris suecs, i més tard va crear la seva pròpia productora de televisió. Però després d'uns quants anys en el sec...

More about Jonas Jonasson
L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free