cover image of La sort de ser tres

La sort de ser tres

by Brooke Davis Author · Xavier Pàmies Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Als set anys, la MILLIE BIRD descobreix que tot el que té al voltant es mor. Però el que no podia imaginar-se era que, després d'haver anotat vint-i-set éssers diversos al seu Llibre de les coses mortes, el seu pare també es moriria.
L'AGATHA PANTHA té vuitanta-dos anys i no ha sortit de casa seva des de la mort del seu marit. S'està a la finestra de la façana del davant, amagada darrere les cortines i l'heura, i, per descarregar la seva amargura, clava crits a tots els desconeguts que passen. Però un dia l'Agatha es fixa en una nena de l'altra banda del carrer.
En KARL, dactilògraf jubilat de vuitanta-set anys, rep del seu fill un petó a la galta quan el deixa a la residència d'avis. Mentre mira com el fill s'allunya, en Karl té un moment de lucidesa i s'escapa de la residència a la recerca d'una vida diferent.
Tres persones extraviades que necessiten que algú les trobi, però que encara no ho saben. La Millie, l'Agatha i en Karl estan a punt de saltar-se les convencions i de descobrir el que és viure de veritat.
Un relat que està captivant mig món.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 929.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 929.2 KB

Brooke Davis (Author)

Brooke Davis és filla de la població australiana de Bellbrae, de l'estat de Victòria, i va intentar escriure la seva primera novel·la als deu anys. Va ser una provatura allunyada dels gèneres convencionals sobre els mecanismes mentals d'una nena q...

More about Brooke Davis
La sort de ser tres
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free