We want your feedback!
Click here
cover image of La lladre de llibres

La lladre de llibres

by Markus Zusak Author · Anna Ullibarri Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
«Desconcertant, intrigant, triomfant i tràgica.És una novel·la magistral que talla la respiració.No em cansaré de recomanar-la.»
The Guardian
La Liesel va començar la seva brillant carrera de lladre als nou anys. Tenia gana, robava pomes, però el que més li interessava eren els llibres. Potser més que robar-los els salvava. El primer fou el que havia caigut a la neu al costat de la tomba on acabaven d'enterrar el seu germà, quan anaven cap a Molching, prop de Munich, on els esperaven els seus pares adoptius. El segon llibre, temps després, el trauria de les flames d'una de les moltes fogueres que encenien els nazis.
Al carrer Himmel, la petita Liesel va trobar la millor família que es pugui somiar: Rosa Hubermann, una dona de mal geni però amb un cor immens. Hans Hubermann –potser el personatge més encantador de la novel·la–, pintor de parets, acordionista alegre i fumador empedreït. I els dos amics de la Liesel: Rudy Steiner, el veí un any més gran, mig desnodrit però un argent viu amb qui comparteix mil aventures. I Max Vandenburg, el jueu boxejador que viu amagat al soterrani.
Una història inoblidable i emocionant. Vides que s'entortolliguen les unes amb les altres sota els ulls pacients d'un espectador-narrador excepcional, la Mort: sarcàstica, però comprensiva, que fins i tot en la foscor més negra va a la recerca d'acolorits fragments de bellesa.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 2 MB
  • Adobe EPUB eBook 2 MB

Markus Zusak (Author)

Nascut a Sydney el 1975 de mare alemanya i pare austríac, Markus Zusak és l'autor de cinc novel·les, entre les quals destaquen Jo sóc el missatger (publicada per La Campana el 2011 i mereixedora de diversos premis de prestigi) i el supervendes La ...

More about Markus Zusak
La lladre de llibres
Copy and paste the code into your website.