cover image of La Banda de Berlín. Germans de sang

La Banda de Berlín. Germans de sang

by Ernst Haffner Author · Ramon Farrés Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
«Si sou dos tot és molt diferent. Una nit és la meitat de llarga, la meitat de freda, la fam només mossega la meitat de fort.»
El 1932 el periodista i assistent social Ernst Haffner va escriure el reportatge novel·lat La banda de Berlín. Germans de Sang, que va rebre de seguida el reconeixement del públic i de la crítica. Però un any més tard els nazis el van prohibir, i bona part de ledició va anar a parar a la foguera.
Als documents que shan trobat fins ara, el rastre de lautor es perd poc després de la crema dels seus llibres. Ara, vuitanta anys després, tretze països li han volgut donar la benvinguda immediatament com una obra mestra intemporal.
A La banda de Berlín Haffner sendinsa en lil·lícit món dels baixos fons i descriu, de manera convincent i atractiva, com aquests germans de sang es mouen dun delicte al següent, passant les nits en tuguris i lluitant junts per sobreviure a la pobresa del Berlín dels anys trenta. Amb un estil cinematogràfic de gran nitidesa i intimitat, Ernst Haffner escriu una novel·la diferent de totes les altres. Un món subterrani increïble. El Tageszeitung és rotund: «Fascinant».

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 928.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 928.8 KB

Ernst Haffner (Author)

Del 1925 al 1933 va fer de periodista i treballador social a Berlín. La seva única novel·la coneguda, La banda de Berlín, va ser publicada amb gran èxit el 1932 i prohibida pels nazis un any després. La pista de Haffner es perd a la dècada dels qu...

More about Ernst Haffner
La Banda de Berlín. Germans de sang
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free