We want your feedback!
Click here
cover image of Aquifer 1

Aquifer 1

Twee werelden apart

by Eduard Meinema Author · Jeske Meinema Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De onpeilbare diepte van de oceaan is niet de meest voor de hand liggende plek voor een 'Shopping Queen'. Pinkett Blexstone is hier dan ook niet vrijwillig. Het is 2042, de wereld kampt met een groot tekort aan drinkwater. De zelfbenoemde 'Shopping Deskundige', in het dagelijks leven gewoon koopverslaafd, onderzoekt een onbekende wereld onder water. Stijlvol gekleed, in modieuze outfits, verrast ze iedereen die meewerkt aan het geheimzinnige project. Ver van de bewoonde wereld is de kleine, pittige Pinky als Science Chick het middelpunt van intriges, romances en...gevaar.Wie zijn die mysterieuze onderwater wezens? Wat is de rol van de marine? En, belangrijker nog, wie gaat met wie?Aquifer is Science Chicklit. Een bijzondere combinatie van genres die zich afspeelt in de nabije toekomst op het kruispunt van wetenschap en winkels. Grappige Chicklit en spannende Young Adult gemengd met Science Fiction en een vleugje Fantasy, vol hilarische situaties, snelle wendingen en spannende gebeurtenissen.

Publication Details

Publisher:
Eduard Meinema
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 312.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 673.2 KB

Eduard Meinema (Author)

Eduard Meinema writes in an exciting and humorous style. He creates intense, passionate and mysterious stories filled with unexpected twists which will seduce anyone to finish reading at full speed. He refers to his mystery novels as 'Social Thril...

More about Eduard Meinema
Aquifer 1
Copy and paste the code into your website.