We want your feedback!
Click here
cover image of Eltündöklés

Eltündöklés

by Tomasso Clay

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Egy nemzetközi herpetológus csapat érkezik Dél-Amerikába. Céljukat illetve kudarcot vallanak, ám különös események közepébe csöppennek. Bár a csoportban van olyan is, akit kevéssé érdekelnek a hüllok... Kontinenseken át folyik a hajsza egy kék köves maja tábla után életre-halálra, miközben lassan felsejlik, hogy a múlt keze csakúgy ott van az események mögött, mint a jövobol, vagy talán egy másik világból származó ismeretlen hatalomé. Itt nincsenek véletlenek, valakik már elore megírták a forgatókönyvet, és hoseink csak eljátsszák a darabot, aminek a végkifejlete egy újabb eloadás lehet egy másik színpadon.

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • Adobe PDF eBook 4.4 MB

Tomasso Clay (Author)

Clay Tomasso kisiskolás korában kezdett írni, nem sokkal azután, hogy elso osztályosan már folyékonyan tudott olvasni. Iskolai tanulmányait végigkísérte az írás szeretete, ám publikálással csak felnottkorában próbálkozott, sikerrel. Munkája is az ...

More about Tomasso Clay
Eltündöklés
Copy and paste the code into your website.