cover image of Mijn Draak is Bang--12 verhaaltjes om problemen op te lossen

Mijn Draak is Bang--12 verhaaltjes om problemen op te lossen

by Katrina Kahler Author · Bianca Bodde-den Uijl Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Deze 12 Korte Verhalen verkennen de angsten die veel jonge kinderen ervaren. De verhalen concentreren zich op Danny de Draak, zodat jij en je kind kunnen lezen over zijn angsten en hoe hij ze overwon. De kleine jongen in het verhaal geeft vaak niet toe dat hij bang is of dat hij een fout heeft gemaakt, in plaats daarvan geeft hij de draak de schuld.
Ik heb de verhalen vanuit dit uitgangspunt geschreven, want soms wanneer ouders hun kind proberen te helpen bij het overwinnen van problemen, zit het kind te dicht op de situatie en kan het niet rationeel identifceren en het probleem oplossen. Deze licht losgekoppelde werking waar de draak het probleem heeft...staat jonge kinderen toe om zich te concentreren op het oplossen van dat probleem.

Publication Details

Publisher:
Kc Global Enterprises Pty Ltd
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 1.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB
  • Open EPUB eBook 1.1 MB

Katrina Kahler (Author)

Katrina Kahler is een zeer ervaren lerares. Gedurende de 30 jaar dat ze les heeft gegeven, heeft ze duizenden kinderen geholpen met hun schoolwerk en persoonlijke- en sociale vaardigheden. Katrina heeft ook een geweldige website: 'How to Help Chil...

More about Katrina Kahler
Mijn Draak is Bang--12 verhaaltjes om problemen op te lossen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free