cover image of L'infiltrat

L'infiltrat

by John le Carré Author · Montserrat Solanas i Mata Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
L'infiltrat ens descobreix de manera brillant les intrigues d'un món d'espionatge en el qual les pràctiques més cruels i dures dels dies més foscos de la Guerra Freda són utilitzades pels traficants d'armes i de droga. El més ric, el més sinistre, el més intocable de tots ells és un anglès anomenat Roper, l'home que mou els fils de l'esfereïdor i importantíssim negoci de tràfic d'armes a canvi de cocaïna. Però un espia conegut (a vegades) amb el nom de Thomas s'ha infiltrat en l'entorn de Roper, arriscant-hi la vida. Com més s'apropa al nucli secret, més conscient és que ha esdevingut un peó d'un joc tan perillós que fins i tot podria minar l'estructura del món després de la Guerra Freda.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
labutxaca
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 729.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 729.8 KB

John le Carré (Author)

John le Carré va néixer el 1931. Va estudiar a les universitats de Berna i Oxford i va ensenyar a Eton. Durant la guerra freda va treballar un breu període als serveis d'Intelligència britànics. Els últims cinquanta anys ha viscut de l'escriptura....

More about John le Carré
L'infiltrat
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free