cover image of El Projecte Rosie

El Projecte Rosie

by Graeme Simsion Author · Imma Falcó Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
El Don Tillman pensa casar-se aviat.Però encara no sap amb qui.El Projecte Dona per Tota la Vida resoldrà el problema. El Don, amb una síndrome d'Asperger no diagnositcada que el converteix en una persona molt organitzada i sistemàtica, però incapaç de tenir relacions socials normals, ha dissenyat un qüestionari de setze pàgines per trobar la parella perfecta, que evidentment no serà ni cambrera, ni fumadora, ni bevedora, ni impuntual.La ROSIE és tot això. I també és impetuosa, intel·ligent i guapíssima. I està intentant descobrir qui és el seu pare biològic. En això sí que el Don, professor de genètica, segurament la podrà ajudar.El Projecte Dona per Tota la Vida li ensenya al Don unes quantes coses que no s'esperava. Per què la llargada del lòbul de l'orella no serveix com a indicador de l'atracció sexual. Per què a Nova York els gelats tenen un altre gust. Per què no ha aconseguit mai tenir una segona cita amb ningú. I per què, per molts esforços científics que facis, no trobes mai l'amor. És l'amor qui et troba a tu.S'està traduint a 37 llengües i Sony Pictures en prepara ja una adaptació al cinema.«Per moltes riallades que provoqui aquesta meravellosa novel·la, El Projecte Rosie és una seriosa reflexió sobre la necessitat que tenim de trobar companyia i una identitat pròpia.»John Boyne, autor d'El pijama de ratlles

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 753.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 753.1 KB

Graeme Simsion (Author)

Graeme Simsion viu a Melbourne i ha escrit relats curts, obres de teatre, guions i dos llibres de no ficció.El Projecte Rosie és la seva primera novel·la, i l'any 2012 va guanyar el Victorian Premier's Literary Award per a originals inèdits.

More about Graeme Simsion
El Projecte Rosie
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free