cover image of Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie

Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie

Practic

by Vladimir Lermontov

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Acesta este un curs special pentru cei a căror minte este atât de puternică încât nu poate fi înlăturată de la manșa soartei lor cu metode simple.

În această carte‑trening, vă propun o manevră magică – metoda „diplomației sufletești", care, în cel mai rău caz, vă va permite să nu faceți din minte un adversar, ori în cel mai bun caz un observator neutru sau un aliat și un ajutor în toate problemele sufletului.

Problema este că în decursul vieții noastre noi am primit multe lecții negative. Tocmai atunci când noi puteam să învățăm și să înțelegem, noi eram învățați că viața este dificilă și pe parcursul ei va trebui să transpirăm din greu ca să obținem ceva. Dacă în copilărie aveam impresia că noi suntem capabili de orice, maturizându‑ne am înțeles principalul lucru – noi nu suntem capabili de nimic. În această lume, suntem niște ființe jalnice și tremurătoare. Însă nu este adevărat.

Publication Details

Publisher:
EuroPress
Imprint:
EuroPress
Publication Date:
2016
Series:
Practic

Format

  • OverDrive Read 815 KB
  • Adobe EPUB eBook 815 KB
Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free