We want your feedback!
Click here
cover image of Cântecul sângelui. Cartea I din seria Umbra corbului

Cântecul sângelui. Cartea I din seria Umbra corbului

by Anthony Ryan

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

„Am luptat în bătălii care au lăsat în urmă sute de leșuri, dar despre ele n-a rămas scris nici măcar un singur cuvânt. Ordinul nostru luptă, însă adesea luptă în umbră, fără glorie sau răsplată. Noi nu avem stindarde."

Aceasta este povestea lui Vaelin Al Sorna, abandonat la vârsta de zece ani de către tatăl său la poarta mânăstirii unui ordin de preoți-războinici. Aici, alături de alți băieți de vârsta lui, este educat printr-un regim brutal – unde prețul eșecului este adesea moartea – pentru a ajunge preot al Ordinului Credinței Unificate a Tărâmului. Menirea sa este de a apăra Credința cu tăișul sabiei, fiind și soldat pentru armata Tărâmului. Vaelin se trezește implicat într-un război în care va fi arma letală a Ordinului și unica speranță a Tărâmului.

„Pur și simplu imposibil de lăsat din mână! Am citit-o cât am putut de repede, apoi am recitit-o imediat, fiindcă nu mă puteam despărți de universul minunat creat de autor." – Fantasy Book Critic

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Trei
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 1.5 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.5 MB
Cântecul sângelui. Cartea I din seria Umbra corbului
Copy and paste the code into your website.