cover image of Reglarea dezechilibrelor hormonale. Soluții naturale pentru a vă redobândi echilibrul, somnul, libidoul și energia

Reglarea dezechilibrelor hormonale. Soluții naturale pentru a vă redobândi echilibrul, somnul, libidoul și energia

Sănătate

by Sara Gottfried

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Bestseller New York Times

 • Conține teste pentru identificarea dezechilibrului hormonal

  O viață sănătoasă fără medicamente sintetice sau terapii scumpe

  Cel mai bun moment să luați măsuri pentru o viață sănătoasă e înainte să vă confruntați cu probleme precum creșterea în greutate și instabilitatea emoțională și înainte să dezvoltați afecțiuni grave, cum ar fi depresia sau cancerul de sân. De ce să nu faceți o schimbare durabilă acum, înainte să vă treziți într-un cabinet medical, ținând în mână o rețetă pentru medicamente, sau, și mai rău, pregătite pentru intervenție chirurgicală invazivă?

  Autoarea, medic ginecolog, absolventă a Universității Harvard, vă arată că există scăpare din iadul hormonal provocat de premenopauză și perimenopauză, dar și de stres, alimentație, sedentarism și starea de spirit negativă. Metoda de echilibrare hormonală pe care o propune îmbină terapiile naturiste cu rigoarea științifică, folosește teste și chestionare pentru depistarea cauzelor dezechilibrelor hormonale și garantează că vă veți simți din nou vesele, pline de energie și sexy, indiferent de vârstă. O carte care vă va schimba viața!

  Metode verificate pentru a scăpa de instabilitatea emoțională, problemele de concentrare, insomnii, greutatea în exces și libidoul scăzut.

 • Publication Details

  Publisher:
  Litera Media Group
  Imprint:
  Litera
  Publication Date:
  2015
  Series:
  Sănătate

  Format

  • OverDrive Read 1.4 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.4 MB
  Reglarea dezechilibrelor hormonale. Soluții naturale pentru a vă redobândi echilibrul, somnul, libidoul și energia
  Copy and paste the code into your website.
  New here? Learn how to read digital books for free