cover image of Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu

Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu

În afara colecțiilor

by Menis Yousry

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

FII MAI MULT DECÂT PRODUSUL TRECUTULUI TĂU

De dinainte de a ne naște și până la o anumită vârstă, experiențele legate de lumea în care trăim și de părinții noștri ne formează într-un mod pe care nu îl conștientizăm. În copilărie, creierul nu ne este îndeajuns de dezvoltat încât să înțeleagă primele noastre experiențe și astfel ele devin amintiri nerezolvate, inconștiente. Astăzi, ca adulți, unele dintre răspunsurile noastre la situații și evenimente sunt reacții la un trecut care nu mai există. Ele au devenit refl exe protectoare automate care ne împiedică să obținem ceea ce ne dorim.

Cartea de față prezintă undele de influență puternice și invizibile care ne determină acțiunile, ne leagă de trecut și ne blochează în prezent. Cu ajutorul unor exerciții simple dar eficiente putem recunoaște cu exactitate cum sunt conectate acțiunile noastre de astăzi cu experiențele din copilăria timpurie, cu relațiile cu părinții, dar și cu generațiile, istoria și cultura trecutului.

 • O carte puternică, scrisă cu intuiție și compasiune, care schimbă viețile în bine. Datorită deceniilor de experiență practică a doctorului Yousry în munca lui cu mii de oameni din toate colțurile lumii, ea nu este doar o teorie. Este încercată, testată... și funcționează.

  Danny Rampling, realizator radio, DJ, producător, autor

  Principiile din cartea doctorului Menis Yousry i-au ajutat pe mulți, inclusiv pe mine, să se vindece și să meargă înainte spre o viață mai bună, iar eu o recomand mai departe.

  Sir Ralph Lauren, antreprenor

 • Publication Details

  Publisher:
  Lifestyle Publishing
  Imprint:
  Lifestyle Publishing
  Publication Date:
  2015
  Series:
  În afara colecțiilor

  Format

  • OverDrive Read 1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1 MB
  Descoperă-ți amintirile ascunse și adevăratul eu
  Copy and paste the code into your website.
  New here? Learn how to read digital books for free