Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Szemezgetés

Különös történetek

by Andy Barranco

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Misztikus. Hátborzongató. Sodró hangulatú. E kifejezések mind ráillenek azokra a novellákra, amelyek Andy Barranco kötetében olvashatók. Ám a fent felsorolt jelzökön kívül van még néhány, ami illik ezekre a történetekre. Például igen eredetiek - egyetlen pillanatra sem keltenek „már olvastam ilyet valahol" szerü érzést, amely a napjainkban a fantasy és horror-történetek dömpingjéböl adódóan sajnos egyre gyakrabban fordul elö azokkal, akik sokat olvasnak és szeretik a témát. Talán különös egy könyvet úgy ajánlani, hogy mi nincs benne, de ezúttal örömmel hiányolhatunk mindenféle utánérzést. A sajátos hangulatú novellaválogatás másik kuriózuma, hogy a helyszínek rendkívül izgalmasak és színesek éppúgy, ahogyan a müfajon belül a témák kiválasztása is. Boszorkányok, titokzatos kígyóisten, vámpírok... A könyv mottója akár ez is lehetne: Vigyázat! Senki nem az, akinek látszik!

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 1.6 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.6 MB

Andy Barranco (Author)

Andy Barranco 1975. 03. 22-én született Szentendrén. Az általános iskola nyolcadik osztályának elvégzése után ABC-eladói szakképesítést szerzett Újpesten. Sok boltban dolgozott, (ki)szolgálta a hálátlan vásárlókat, aztán rájött, hogy ö nagyobb dol...

More about Andy Barranco
Szemezgetés
Copy and paste the code into your website.