cover image of El camí de la independència

El camí de la independència

by Salvador Cardús

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
«Molts catalans ja n'estem tips, de l'anar tirant. Hem comprovat que no porta enlloc. I no ens resignem que des de fora s'estableixin els límits de la nostra màxima ambició nacional.Per això, cada dia més catalans compartim la certesa que l'únic horitzó de dignitat nacional que ens queda és el de la independència. Però els camins que ens hi han de portar s'han de començar a dibuixar amb claredat. Aquí se'n fa un primer esbós.Hem perdut massa hores mirant d'agradar inútilment Espanya a canvi d'una mica més de consideració. Ha arribat l'hora de no perdre-hi més temps, de no fer-nos-hi més mala sangi dedicar totes les energies a pensar el país que volem i com el farem.»SALVADOR CARDÚSSalvador Cardús és des de fa molts anys un referent clar i segur quan es tracta d'analitzar problemes de la societat catalana. Des de l'educació fins a la religió o la política, passant pels nous hàbits socials. Per això els seus llibres El desconcert de l'educació i Ben educats han aconseguit un èxit poc habitual. El camí de la independència és la seva aportació a un tema que ja és d'interès general.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 469.6 KB
  • Adobe EPUB eBook 469.6 KB

Salvador Cardús (Author)

Terrassa, 1954. Doctor en Ciències Econòmiques, professor titular de sociologia i periodista. Ha investigat en diversos camps de la sociologia, com la religió, els mitjans de comunicació i les identitats nacionals. Entre altres llibres, ha publica...

More about Salvador Cardús
El camí de la independència
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free